Slideshare Week #1: powerpoints maken zoals de masters

 

View more documents from Fabian Crabus.

Betere presentaties
Huh? Een powerpoint presentatie over powerpoint presentaties? Het moet niet gekker worden, maar dat is wel precies wat het is: 14 ultra korte slides die de essentie samenvatten van hoe je een goeie presenatie maakt & geeft. Enjoy! 
Slideshare Week? Heb ik iets gemist?
Deze week ben ik bezig met een heldhaftige poging om de Vierdaagse van Nijmegen te gaan lopen. Iedere dag 50 kilometer lopen. Hoeveel? 50 kilometer ja…. Iedere dag om 4 uur starten. Dan heb je dus geen tijd (en al helemaal geen zin!) om elke dag een fijne blogposting in elkaar te schroeven. Daarom heb ik deze week uitgeroepen tot “slideshare week”. Iedere dag verschijnt er een mooie Slideshare Presentatie op mijn blog (die ik in de week hiervoor al gescheduled heb, handig dat WordPress!).
Volg me
Ps: je kunt precies volgen waar ik ben tijdens de Vierdaagse. Privacy is zoooo 2008.

2 thoughts on “Slideshare Week #1: powerpoints maken zoals de masters”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *