Presentatie: "how to create a website that sells"


Ik ben een sucker for Slideshare presentaties. Er staat gewoon zoveel waardevol materiaal daar dat je er compleet in kunt verdwalen. Het is daarom altijd weer de uitdaging om de pareltjes eruit te halen en de rest te laten voor wat het is. Vandaag heb ik weer zo’n pareltje gevonden: “how to create a website that sells“.
7 tips
De maker van deze presentatie, Timo Jäppinen, geeft je 7 tips om de conversiekracht van je website te verbeteren.
Menselijk gedrag verandert niet
De echte wijsheid zit al meteen in het begin met de constatering dat menselijk gedrag niet verandert, alleen technologie verandert. Hij zegt daar eigenlijk mee dat in plaats van ons steeds maar weer te richten op nieuwe tools en tactieken, we eens wat vaker moeten kijken naar de psyhcologische factoren van waarom mensen dingen doen.

Human nature doesn’t change. Market mechanisms change, but human fear, human greed will be like this decades and centuries hence.

Bekijk de presentatie met 7 tips om van je website een salesmachine te maken, en doe er je voordeel mee.

One thought on “Presentatie: "how to create a website that sells"”

  1. Hi Chris,
    Helemaal mee eens, het gaat heel erg om de psychologie. Ik merk dat standaard internet marketeers daar nog te weinig op letten. Veel bedrijven blijven daarom maar tobben en snappen niet waarom na het zoveelste bureau de website nog steeds niet rendabel. Het antwoord is, niet gekeken naar de psychologie/klantgedrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *