Mijn slechtste blogpost ooit

In een kleine 2 maanden heb ik op deze website 43 berichten geschreven. Da’s stiekum best pittig. Niet alleen het dagelijks schrijven zelf, maar vooral ook elke dag weer iets nieuws vinden om OVER te schrijven. Vandaag is dus zo’n dag dat ik geen enkele invalshoek kan bedenken om over te schrijven.
Ik heb last van een writers block, de “add new post” pagina van WordPress blijft akelig blanco en leeg…

“A writers block is a fancy term made up by whiners so they can have an excuse to drink alcohol.”
Steve Martin

Tja… Daar zit je dan om half acht ‘s ochtends 🙂  Biertje open trekken dan maar? Nah… lijkt me niet.
De enige manier om zo’n writersblock te omzeilen is om toch maar iets te schrijven. Je moet namelijk in de routine blijven om elke dag te schrijven. Total crap of niet, gewoon schrijven.  Michelle Russell verwoordt het mooi op Copyblogger:

So you sit there, your mind as frozen as the surface of an icy pond. You just know that whatever you manage to type is going to be the worst piece of writing in the history of . . . well, writing. But it’s not true. I’m here to tell you why you should go ahead and write The Most Horrible Blog Post Ever. (…) Stop worrying about the quality of your writing and just publish the darn thing.

Nou… Dit was bij deze dus mijn slechtste blogpost ooit :-).
Voor vandaag ben ik er toch maar weer mooi mee weg gekomen. Geen inspiratie… writersblock… maar toch een stukje geschreven. Een stukje over ‘dat ik niet weet waarover ik moet schrijven’. Dikke prima op zich, maar… dat kun je dus maar één keer doen…
Nu dus wel effe zorgen dat ik voor morgen en alle volgende dagen voldoende onderwerpen heb!

2 thoughts on “Mijn slechtste blogpost ooit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *